Stadsmatinees: Smart Cities, demografie en duurzame steden

Dit najaar brengen ARhus en de VUB opnieuw academici, beleidsmakers, privé-actoren en middenveld uit verschillende steden bij elkaar tijdens de Stadsmatinees voor professionelen. Een programma van lezingen en debatten zal opnieuw reizen door West-Vlaanderen, eenmaal per maand op vrijdag van 10u tot 14u.

_14 oktober / Smart Cities: Kennismaatschappij en -economie
met prof dr. Bas Van Heur, in Roeselare

_18 november / Stedelijke demografie: vergrijzing, groei, migratie en diversiteit
met prof. dr. Patrick Deboosere, in Ieper

_16 december / Duurzame steden en innovatieve niches
met prof. dr. Thomas Block, in Roeselare

De Stadsmatinees zijn een organisatie van Kenniscentrum ARhus, de Vrije Universiteit Brussel, Cosmopolis en Brussels Academy, in samenwerking met de Stad Roeselare, de Stad Ieper, de Stad Kortrijk, Oostende – Stad aan Zee en de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij West-Vlaanderen.

Info en inschrijven: http://www.arhus.be/stadsmatinees/