BlueWalks en een agenda voor het blauwe park

Op Wereldwaterdag presenteert de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai een hele set praktijken en instrumenten om het Blauwe Park te realiseren. Op een evenement in Doornik presenteerde de Eurometropool de BlueWalks, een fietskaart, een vernieuwde atlas en een resem studies.

Eurometropolis News staat in voor het invullen van de agenda van de websites van het Blauwe Park / Parc Bleu. Eén database wordt bijgewerkt, die vervolgens agenda-informatie synchroniseert met de websites van de Eurometropool, die van het Blauwe Park en de website van Eurometropolis News.

Het evenement werd voorbereid en gepresenteerd door Aniko Ozorai (Notélé) en Bart Noels.

Schermafbeelding 2019-03-23 om 10.51.59.png

Bart Noels figureerde ook in een filmpje over de BlueWalks, dat op het evenement werd getoond. Hij schreef er een reportage over.