Uitzicht viert tien jaar ten dienste van mensen

Crematorium Uitzicht bestaat tien jaar. Het crematorium is gegroeid vanuit regionale samenwerking en heeft de voorbije jaren haar dienstverlening enkel zien toenemen. O2 mocht er al van in het begin bij zijn, als communicatiepartner. We wensen Uitzicht een fijne verjaardag.

Samen ontwikkelden we de afgelopen een tone of voice om dit jubileum te vieren. Een nieuwe website zorgt er ook voor dat de filosofie achter Uitzicht en haar dienstverlening helder en stijlvol worden gepresenteerd. Nog het hele jaar zet Uitzicht haar tienjarig bestaan in de kijker met tal van evenementen en initiatieven rond rouwen, stilte en verdieping.

Bart Noels begeleidt Uitzicht namens O2. Hij maakte deze video om het gebouw voor te stellen.

Foto bij deze post: (c) O2 / Uitzicht