Naar een duurzaam lokaal cultuurbeleid: gerichte dienstverlening

LOCUS bracht een gloednieuwe publicatie uit naar aanleiding van de LOCUStoer. Een actuele reader over de bestuurskundige wijzigingen, de nieuwe legislatuur, een duurzame aanpak in lokale culturele instellingen en zoveel andere perspectieven voor een ambitieuze toekomst.
LOCUS is het steunpunt voor bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra en lokaal cultuurbeleid in Vlaanderen. 

Eén straat, zoveel smaken

In mijn bijdrage “Eén straat, zoveel smaken. Over gerichte dienstverlening” (p 28-43) ga ik in op de verschillende facetten van het organiseren en vormgeven van dienstverlening in bibliotheken en cultuurcentra.

Je kan de publicatie bestellen op http://www.locusnet.be/portaal/Locus/Over%20Locus/LOCUStoer/ of rechtstreeks downloaden.