VVSG lerend netwerk dienstverlening

Na de eerste jaargang van het VVSG-lerend netwerk dienstverlening volgde een positieve evaluatie. De tweede jaargang van het lerend netwerk verzamelt opnieuw medewerkers uit lokale besturen die bezig zijn met het vormgeven en organiseren van dienstverlening en die willen uitwisselen en leren van elkaar. We starten in september 2015.

Deelnemers over het lerend netwerk:

  • “Voor het lerend netwerk dacht ik vaak: “We gaan het warm water toch niet opnieuw uitvinden?”. Nu, na het netwerk, ben ik heel blij want ik heb de kraan gevonden waarvan we samen het warme water kunnen gebruiken dat eruit stroomt. Het netwerk fungeerde immers als ideaal uitwisselingsplatform en klankbord.”
  • “Het is als kijken in spiegel en ontdekken dat je er niet alleen voor staat, vooral omdat het spiegelbeeld tips en tricks voor je heeft en jij die van jou met hem en/of haar kan delen.”
  • “Door de praktische aanpak is het mogelijk om snel tips & tricks over te nemen in de eigen werking.”

Meer info bij VVSG