Tweede jaargang VVSG lerend netwerk dienstverlening van start in Kortrijk

(c) Beeldbank Kortrijk

De tweede jaargang van het VVSG lerend netwerk dienstverlening gaat in september van start in het stadhuis van Kortrijk. Na een kennismakingssessie en inhoudelijke uitwisseling bezoeken de deelnemers er het bezoekersgedeelte en 1777, het centrale onthaal en snelloket van de Stad Kortrijk. Ook een bezoek aan het nieuwe museum Texture staat op het programma.

De deelnemersgroep is opnieuw heel divers. We verwelkomen een aantal nieuwe mensen, maar we kunnen ook nog op de groep van de eerste jaargang rekenen. Dit belooft alvast: we kunnen inhoud verdiepen en tegelijk kennis maken met nieuwe cases en praktijken. Bart Noels is de begeleider van dit lerend netwerk, in opdracht van VVSG.

Inschrijven voor deze tweede jaargang kan nog, maar snelheid is geboden.

Info bij VVSG.

Foto: (c) Beeldbank Kortrijk