Nieuw: Toekomsten voor dienstverlening

Op de Trefdag van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten werd ‘Toekomsten voor dienstverlening. Inspiratie voor het vormgeven en organiseren van dienstverlening in lokale besturen‘ voorgesteld. Dit boek bundelt  praktijkervaringen uit binnen- en buitenland over dienstverlening.

De pocket is uitgegeven bij Politeia. De publicatie gaat in op alle facetten van dienstverlening: visie en beleid, mensen informatie en technologie, kanalen en kanaalstrategie, gebruikersonderzoek en het meten van impact. Het is geen handleiding, wel een bundeling van de relevante kaders en methodes, geïllustreerd met actuele cases.

Bezoekers van de Trefdag kregen de pocket mee als cadeau. ‘Toekomsten voor dienstverlening’ wordt opgenomen in het fonds van Politeia en zal langs die weg verkrijgbaar zijn.