Zuidwest: print, online, live?

UiT in zuidwest maakt het vrijetijdsaanbod in de regio zichtbaar en heeft hiervoor kanalen zoals o.a. UiTinzuidwest.be, UiTmail, Vlieg UiT,… Een kleine redactiekern levert hiervoor content aan, maar was de laatste weken en maanden inactief.

Zuidwest maakte van die periode gebruik om de redactionele werking van zuidwest tegen het licht te houden. We analyseerden inhoud en vorm, stelden ons vragen naar relevantie en noodzaak van vaste rubrieken en vroegen ons af hoe de UiTcommunicatie zich verhoudt t.a.v. het regionale medialandschap en de communicatiedragers van gemeenten en aanbieders.

We deden voor de begeleiding van die denkoefening beroep op de expertise van Bart Noels, zelf actief in de redactie van UiT. Hij fileerde UiT in zuidwest en doet aanbevelingen voor een hernieuwde, wervende en geïntegreerde werking die een meerwaarde is voor organisatoren, steden en gemeenten,…

Hij wil graag met u en ons zijn bevindingen delen in een open forum/netwerkmoment op donderdag 11 mei om 17u30 in Leiedal. We voorzien in hapjes en drankjes.
Schrijf nu in.